•   Klanttevredenheid: 8,8
  •   Actuele kalenders! Anders €25,- korting!
  •   Al 23 jaar persoonlijke, betrouwbare service
  •   Géén boekingskosten
Menu ×

Vakantiehuizen Frankrijk met hond

vrijdag 12 juli 2024

Uw hond is een onlosmakelijk deel van uw gezin. Lief en leed wordt met deze trouwe viervoeter gedeeld en daarom gaat uw geliefde huisdier natuurlijk ook  met u mee op vakantie. Want wat is er fijner dan samen genieten van heerlijk uitwaaien langs de kust, of lange wandelingen maken in de prachtige omgeving van uw vakantiewoning? Uw hond zal er, net als u, met volle teugen van genieten. In ons huizenbestand hebben wij dan ook een grote selectie aan comfortabele vakantiewoningen waar uw hond welkom is. Enkele daarvan hebben ook een afgesloten tuin zodat uw hond heerlijk vrij kan rondlopen, zonder dat hij kan verdwalen.

Diervriendelijke vakantiehuizen

Met het hele gezin compleet kunt u vanuit onze diervriendelijke vakantiehuizen onbezorgd genieten van al het moois dat Frankrijk te bieden heeft. Ontdek bijvoorbeeld het verrassende Normandië met haar prachtige kust en groene achterland, dat tevens qua reisafstand een ideale bestemming is als uw hond mee op vakantie gaat. Laat uw hond heerlijk spelen in de golven van de idyllische stranden van Bretagne of meerennen met de zeewind aan de ongerepte kusten van deze streek. Dwaal door de groene bossen van de Champagne Ardenne of wandel langs de oevers van de Loire terwijl uw hond heerlijk voor u uitrent, met de geur van vakantie in zijn neus.

Wilt u op vakantie naar Frankrijk met uw hond èn een fijne vakantiehuis? Kijk dan snel bij onze selectie van diervriendelijke vakantiewoningen en boek een onvergetelijke week vakantie in Frankrijk, waarbij u onbezorgd uw huisdier mee kan nemen!

Alle vakantiehuizen waarbij uw hond welkom is
Vakantiehuis EU13 vlakbij Honfleur

Schrijf u in voor de nieuwsbrief